Bortúra a helyi pincék közt

Kihagyhatatlan élmények és zamatok a Rádiháza és környékén elterülő pincék közt 4 napos felhőtlen szórakozással. Nincs lelkesebb és szívélyesebb vendégváró, mint a falusi ember, így a jó hangulat biztosított, már csak jelentkezni kell, nehogy lemaradjanak egy életre szóló élményről.

további részletek →

Az aktív pihenés szerelmeseinek

Sok a szabadideje, de nem tudja, hogy mit kezdjen vele, vagy csak ki akar mozdulni a város zajából, akkor a legjobb választás, ha mellettünk dönt. Zalában, egy kicsi nyugodt faluban, Rádiházán megtalálhatja, amit keres. 4 napos aktív programmal várjuk vendégeinket.

további részletek →

1 nap alatt a ménes körül

Ha egy kis szabadságra van szüksége, de nincs több napja rá, akkor jöjjön hozzánk párjával, családjával vagy barátaival, egy nap alatt is képesek vagyunk meglepetést és még annál is több örömet okozni vendégeinknek. Betekinthetnek a ménes mindennapjaiba és megismerhetik e csodás teremtményeket.

további részletek →

Horgászoknak: minden nap egy másik tó

Most van itt az idő egy kis horgásztúrára a Zalai-dombság szívében. A rádiházi Kabala Lovaspanzió 4 napos horgásztúrát szervez akár a kezdő vagy a profi halimádók számára. A legjobb helyi tavak állnak rendelkezésre, nem csak gyönyörű panorámával, hanem kiváló halállománnyal.

további részletek →